back to top

IZ ZATVORA PRAVO U ZADRUGU: Starletu optuženu za šverc drogom već dovode u vezu s ovim muškarcem

Buduća rijaliti-učesnica i hapšena starleta Teodora Radojičić kaže da je ne pogađaju priče da se bavi najstarijim zanatom, te i da zarađuje od reklama na društvenim mrežama poslije izlaska iz zatvora, gdje je ležala tri godine.

Ona je 2020. osuđena na četiri godine zatvora u Beču zbog trgovine četiri i po kilograma heroina, ali je smanjena kazna na tri, nakon čega se vratila u Srbiju. Pred ulazak u rijaliti “Zadruga 7: Elita”, starleta je u ispovijesti objasnila kako je provodila dane iza rešetaka, kao i u kakvom je odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, s kojim je danima povezuju.

– Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, osudili su me prestrogo. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom.

-Po optužnici sam narko-bos. Sad živim od Instagrama, snimam reklame i odatle imam dobru zaradu. Toliko dobro zarađujem da sam od novca mogla sebi da platim operacije lica u Turskoj i sve me je koštalo oko 9.000 eura. Isplati se vrijedno raditi, a svakako da to u mom slučaju nije prostitucija. Nisam prostitutka, ali zarađujem ko krimos – počinje Teodora i otkriva šta joj je najteže palo dok je bila na služenju kazne:

– Gubitak bake sam najteže podnijela i s tim se i danas teško nosim. Boravak na robiji me je naučio mnogo čemu. Kad sam izašla, prvo sam prekinula kontakt s ljudima koji loše utiču na mene. Prestala sam da konzumiram alkohol, sve što može da mi pomuti um i posvetila se treningu. Mnogi misle da sam premršava, ali ja sam zadovoljna kako izgledam.

Radojičić kaže da će u rijalitiju da radi dva treninga dnevno, jer ne može bez teretane, pa je pomenula Zvezdana Slavnića za kojeg se danima priča da joj je novi dečko.

– “Zadruga” je nešto u čemu bih voljela da se oprobam. Ipak, nerado ulazim jer napolju imam jednu mušku osobu koja će mnogo da mi fali. Kad su u pitanju priče da sam sa Zvezdanom Slavnićem u vezi, to nije istina. Mi se znamo iz kraja preko zajedničkih prijatelja, poštujemo se i na tome ostaje. Znam šta je radio, kako je varao Anu pred kamerama, on za to sam mora da odgovara. Nije na meni da sudim. Trenirat ću bar dva puta dnevno unutra, a ako me neko iznervira, vidjet će jednu zanimljivu stranu moje ličnosti – priča Teodora.

Ona kaže da nije u kontaktu s bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom, s kojim je bila u vezi prije nekoliko godina u rijalitiju “Parovi”:

– Nenad i ja se ne čujemo, ali nismo ni na ratnoj nozi. Ne bih da se vraćam na to i da ga komentarišem u javnosti, neka ostane na tome da smo se davno čuli i to je sve. Fokus mi je na nekim drugim stvarima i to je sve.

(Express/Espreso)

IZ ZATVORA PRAVO U ZADRUGU: Starletu optuženu za šverc drogom već dovode u vezu s ovim muškarcem Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima