back to top

JAVILA NAM SE SUPRUGA VOZAČA NAKON NESREĆE: NIJE DROGERAŠ NI PIJANAC, ŽAO MU JE

javila nam se supruga vozača nakon nesreće: nije drogeraš ni pijanac, žao mu je

Podsjećamo da je Dino Bajrić, jedan od najboljih bosansko-hercegovačkih skakača u vodu, objavio kako je njegova supruga u nesreći teško povrijeđena.

  • Autom koje je prešlo u našu traku pod ogromnom brzinom i direktno udarilo u naše auto u kojem smo bili Elma i ja upravljalo lice koje nije imalo vozačku, pod dejstvom alkohola, supstanci i koje je po riječima očevidaca bježao od policijske kontrole ili patrole – naveo je, između ostalog, Bajrić.

Međutim, supruga vozača B. B iznosi nove tvrdnje o cijeloj nesreći.

  • Nije tačno da je bio pijan. On se ne sjeća ničega. Nije ni drogeraš ni pijanac. Nešto mu je bilo ubačeno u piće, imao je totalnu amneziju, policajci su bili šokirani. Žao mu je, prvi put ga vidim da plače. Linčuju ga sad svi, da je ubica, pobjegao… Snositi će posljedice, ako bude kriv, ali vjerujem da će to biti drugi, postoje dokazi – rekla nam je ona.  

Podsjećamo da se u saopćenju Policijske uprave Istočno Sarajevo o ovoj nesreći navodi se da su učestvovali vozač inicijala B. B. koji je upravaljao automobilom “Mercedes” i vozač inicijala D. B. koji je upravljao automobilom Renault.

– Oba vozača zadobila su lake tjelesne povrede kao i suvozač H.H. u vozilu ‘Mercedes’, dok je putnik u vozilu ‘Mercedes’ F.K. zadobila teške tjelesne povrede i putnik u vozilu ‘Renault’ E.K.B. zadobila teške tjelesne povrede opasne po život. Povrijeđena lica hospitalizovana su u CUM Koševo u Sarajevu. O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – navedeno je u saopćenju.

Dodaje se da će, nakon dokumentovanja saobraćajne nezode, protiv vozača B.B. tužilaštvu biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Ugrožavanje javnog saobraćaja”.

(A. J.)

POZNATOM SKAKAČU U SUDARU TEŠKO POVRIJEĐENA SUPRUGA, OPISAO DETALJE NESREĆE

The post JAVILA NAM SE SUPRUGA VOZAČA NAKON NESREĆE: NIJE DROGERAŠ NI PIJANAC, ŽAO MU JE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima