back to top

Kako je omiljeni holivudski par za jedan dan postao najomraženiji na svijetu

Zvijezda serije „Lude sedamdesete“, Danny Masterson osuđen je na 30 godina zatvora zbog silovanja počinjenih početkom 2000-ih, a u pokušaju smanjenja njegove kazne, svjedočili su Ashton Kutcher i Mila Kunis.

No, slavan holivudski par priznaje kako je zbog ove geste – požalio.

– Svjesni smo boli koju su izazvala pisma koja smo napisali u ime Dannyja Mastersona, započeo je Ashton (45) u kratkom videu podijeljenom na Instagramu nakon što je otkriveno da su on i njegova supruga jamčili za svog bivšeg kolegu iz serije ‘Lude 70-e’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

– Podržavamo žrtve. To smo učinili povijesno kroz naš rad i nastavit ćemo tako i u budućnosti, dodala je 40-godišnja Mila.

Ipak, ogorčeni fanovi nisu krili razočaranje njihovim postupkom te izvinjenje koja je nalikovala klasičnom advokatskom govoru. Osim toga, smeta ih što su u porukama u kojima svjedoče o karakteru Mastersona koristili niz scijentoloških fraza te tvrde da je neoprostivo što su njima željeli potkopati kredibilitet žrtava koje je glumac drogirao i silovao.

Ashton se u snimci pokušao obraniti tvrdeći da su samo željeli pomoći prijatelju:

kako je omiljeni holivudski par za jedan dan postao najomraženiji na svijetu

„Prije nekoliko mjeseci, Dannyjeva porodica nam se obratila i zamolili su nas da napišemo pismo u kojem bismo opisali osobu koju poznajemo 25 godina kako bi sudac to mogao uzeti u obzir prilikom izricanje kazne.“

Pisma nisu napisana da dovedu u pitanje legitimitet pravosudnog sustava ili valjanost odluke porote, već isključivo namijenjena sucu, tvrdi.

-Cilj je bio da ih pročita i uvaži sudac, a ne da potkopamo svjedočanstva žrtava niti ih na bilo koji način retraumatiziramo. Nikada to ne bismo htjeli učiniti. I žao nam je ako se to dogodilo. Naše srce ide uz svaku osobu koja je ikada bila žrtva seksualnog napada, seksualnog zlostavljanja ili silovanja, zaključili su supružnici, u nadi da će vratiti simpatije javnosti koje su uvelike uživali, sa statusom jednog od omiljenijih holivudskih parova.

Kako je omiljeni holivudski par za jedan dan postao najomraženiji na svijetu Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima