back to top

Lejli Filipović su oduzeli titulu Miss Hrvatske, uhvatila je muža u prevari, a onda je upoznala Tarika…

Glumac i voditelj Tarik Filipović uživa u sretnom brak sa četiri godine mlađom misicom, Lejlom Filipović koja je ostala upamćena po velikom skandalu.

aime, Lejla je bila u centru skandala nakon što je 1998. godine izabrana za Miss Hrvatske, da bi pet dana kasnije glasanje bilo proglašeno neregularnim.

Lejli je tada oduzeta kruna, ispostavilo se naime da njena “krvna slika”, a zapravo nacionalnost, nije bila podobna da bude proglašena najljepšom ženom Hrvatske. Ipak, da tu njenim nevoljama nije bilo kraja, ona je uhvatila prvog muža o prevari, pa je javnost i o tome mjesecima brujala, piše blic.rs.

lejla filipović
FOTO: INSTAGRAM/LEJLA FILIPOVIĆ

Kako su tada prenosili hrvatski mediji, Lejla je prvog supruga sa kojim ima sina, uhvatila u prevari, nakon čega je odmah podnela zahtjev za razvod braka.

Ona je danas u braku sa Tarikom Filipovićem. Lejla i Tarik su se prije nego što su uplovili u ljubavnu priču vidjeli tri puta.

Prvi put upravo u toku skandala kada se Tarik javio Lejlinoj mami, drugi put su se sreli u prodavnici cipela, a treći put u kafiću. Svaki susret završavao se tek usputnim pozdravom i osmehom, a onda su stupili u vezu koja ih je odvela u brak.

Tarik Filipović: “Muški mozak je sveden samo na dva dijela – a to je seks i glad”

Inače, nedavno je Tarik Filipović izazvao haos na mrežama zbog jedne svoje izjave.

Naime, on je govorio o potrebama muškaraca i tom prilikom otkrio šta je jačem polu najbitnije.

“Muški mozak je sveden samo na dva dijela – a to je seks i glad. I koliko god to bilo teško priznati, mi muškarci smo u neku ruku takvi. Dve naše potrebe koje su nam jedine za opstanak, dok je ženski mozak puno komplikovaniji i složeniji”, rekao je Tarik u svom intervjuu za “TV Elma”, dok su se nizali komentari.

“Čovjek koji ruši tabue”, “Napokon neko ovo javno da kaže”, “Nažalost, to je jedna istina”, “Ovo iz svoj iskustva on priča?”, pisali su korisnici društvenih mreža.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima