MILAN MILOŠEVIĆ SILOVAN U DJETINJSTVU?! Voditelj u suzama napustio intervju

Voditelj Milan Milošević je gostujući u emisiji “Podkast” na Informer televiziji pričao o paklu kroz koji je prošao u djetinjstvu, a sa knedlom u grlu i suzama napustio je studio, jer nije imao snage da priča o zlostavljanju i silovanju koje je doživio, a o čemu je šutio sve ove godine.

-Kada rezimiram moje djetinjstvo, ono nije bilo nesretno, jer sve što je bilo lijepo u tom periodu, ja sam iskoristio. Prebacio sam ga i takoreći zgazio sve te ružne stvari koje su mi se dešavale unutar porodice i u školi, gdje sam bio ozbiljno maltretiran, sve do sedmog razreda.

U školi me nisu voljeli jer sam bio ženski Petko, tako su me zvali. Družio sam se sa djevojčicama, bio sam član recitatorske sekcije i član pozorišta u Sremskoj Mitrovici. Bio sam drugačiji, pa su me presretali, bacali me u blato, cijepali mi likovne radove, sveske, knjige… Bilo je prestrašno, osjećao sam se poniženo i grozno. U malom gradu su me svi osuđivali, a kada sam došao u veliki Beograd, na te moje razlike su gledali kao na talenat i kreativnost. Tada sam shvatio da sam bio ugnjetavan i sabotiran u maloj sredini – kaže voditelj, koji nije imao dobar odnos ni s ocem, koji je umro od infarkta u 48. godini.

-Odrastao sam sa majkom, ocem, bratom po majci, Nenadom i pet godina starijim bratom Zoranom, koji je rođen sa celebralnom paralizom. Najviše sam čuvao bolesnog Zorana i moram priznati da nije bilo lako. Često je bio agresivan, mama nije mogla da se izbori sa njim, pa je odlučila da ga smjesti u dom u Staroj Moravici, pored Bačke Topole, gdje živi već 30 godina – ispričao je voditelj.

Na pitanje da li je istina da je u djetinstvu zlostavljan i silovan, Milan je izuzetno emotivno reagovao, nakon čega je napustio emisiju.

– Ne znam šta da odgovorim na to… Ja o tome ne mogu i ne želim da govorim, to je za mene previše! Ovo mi nije trebalo… Mislim da sam dovoljno iskren, a to su stvari koje me bole i sa kojima živim cijeli život i živjet ću! Nije mi dobro…

MILAN MILOŠEVIĆ SILOVAN U DJETINJSTVU?! Voditelj u suzama napustio intervju Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima