Milica Dabović opet šokira: Eksplicitnije od ovoga ne može

Nije nepoznanica da bivša košarkašica Milica Dabović zarađuje i na platformi za odrasle, poznatijoj kao Onlyfans.

Ona tamo objavljuje provokativne fotografije koje naplaćuje papreno, a neke od njih, s vremena na vrijeme, osvanu i na drugim društvenim mrežama, kao što je to slučaj i sa ovom u nastavku.

Naime, najnovija fotografija Milice Dabović, kako mnogi tvrde, najeksplicitnija je do sada, ako uzmemo u obzir u kakvoj je pozi i šta radi sa rukama.

Fotografija je izazvala buru na mrežama i mnogi smatraju da ovo ne priliči bivšoj sportistkinji i da ona nije starleta da se slika u ovakvim pozama, dok drugi smatraju da ima prava da radi šta hoće, budući da je to njen život i da je porodica potpuno podržava.

-Eksplicitije od ovoga ne može!”, “Ne treba joj ovo u životu”, “Ne vidim ništa loše u ovome, djevojka uživa u onome što radi”, “Njen život, njena stvar”, “Brutalno izgleda”, komentari su podijeljeni, a ovo su samo neki od njih.

Podsjetimo, Milica je jednom prilikom istakla da ju je finansijska kriza, između ostalog, natjerala na ovakav potez, a kako je već ranije objavljivala provokativne fotografije na svom Instagram nalogu, smatra da drastične promjene nema, te da nije pokazala previše, prenosi Telegraf.

-Lijepo i skromno za početak. Meni je izgleda to krenulo od ruke. Ja to volim, volim svoje tijelo, vodim računa o ishrani, o svemu. U treningu sam, volim da se slikam u kupaćem, volim da pokažem. Ljudi uvijek osuđuju, uvijek im nešto ne odgovara, zato sam prestala da stavljam slike na Instagram i prešla sam na “OnlyFans”. Jednog dana sam poželjela nešto da platim i nisam imala para, pa sam rekla drugarici zašto ja ne bih prešla na tu platformu i uzela pare”, rekla je Milica pa dodala:

-Tamo nemam ništa toliko eksplicitno, ništa se više ne vidi nego kada sam u kupaćem kostimu. Neko voli da gleda slike, neko da porazgovara sa mnom, traži pažnju… Ne bih previše ugrožavala sebe, ne bih pretjerivala. Nemam ja previše vremena da se nekome skidam zvijezde sa neba”, izjavila je Dabovićeva u emisiji “Amidži-šou”.

Milica Dabović opet šokira: Eksplicitnije od ovoga ne može Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima