back to top

Monstrum iz Tuzle ostavio poruku na vratima stana, majka pokušala spasiti djecu.

monstrum iz tuzle ostavio poruku na vratima stana, majka pokušala spasiti djecu.

U istrazi koja se odvija u stanu u tuzlanskom naselju Stupine pronađena je sjekira kojom je vjerovatno izvršeno ubojstvo žene i dvoje maloljetne djece.

Očevid u stanu u naselju Stupine, gdje su jučer pronađena tri tijela, 34-godišnje žene i dvoje djece (devet i dvije godine), trajao je cijeli dan, prenosi Klix.ba.

Policija je intervenisala u nedjelju navečer nakon dojave o muškarcu koji je skočio s balkona zgrade u naselju Stupine u Tuzli. Na licu mjesta pronađeno je tijelo muškarca, započet je očevid, a jučer su ušli u stan gdje su pronašli mrtvu ženu i dvoje djece.

Prema neslužbenim izvorima, radi se o supruzi i djeci muškarca koji je skočio s balkona. Policija pod nadzorom tužioca sprovodi istragu o svim okolnostima ovog tragičnog događaja.

Tužilaštvo nije objavilo identitete ubijenih osoba ni muškarca koji je izvršio samoubistvo, ali lokalni mediji prenose da se radi o Mujagi Čikušiću, medicinskom tehničaru.

Prema neslužbenim informacijama, postoji sumnja da je motiv za ubistvo mogla biti ljubomora. Čikušić je nedavno vratio iz Njemačke, gdje je radio, i prije zločina je kupio sjekiru kojom je, prema istrazi, ubio članove porodice.

Nakon zločina, ostavio je poruku na vratima stana, a policija sada istražuje o kome se radi. Poruka sadrži imena nekoliko ljudi koji su mu navodno pomogli da se zaposli u Njemačkoj.

Objava Monstrum iz Tuzle na vratima stana ostavio poruku. Majka je pokušala spasiti djecu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Izvor.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima