back to top

NAJLJEPŠA BOSANKA ŽIVJELA U 12 KVADRATA Odrasla u bijedi, a danas njen život izgleda kao bajka

Moniku Radulović su roditelji Vinka i Goran iz Zavidovića odveli u Dansku, a u jednom od intervjua se prisjetila tog teškog perioda svog djetinjstva

Ova ljepotica je porijeklom iz BiH, odakle je sa porodicom pobjegla u vreme rata, kada je imala samo četiri godine.

Moniku Radulović su roditelji Vinka i Goran iz Zavidovića odveli u Dansku, a u jednom od intervjua se prisjetila tog teškog perioda svog djetinjstva.

– Mama, tata, brat i ja smo živjeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umiju, radili su razne poslove da bi nas prehranili… – ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

Monika je bila mis Univerzuma, a početkom prošle godine rodila je svoje prvo dijete, a ona i njen suprug sinu su dali ime Luka, koje ih podsjeća na korene, s obzirom da su oboje porijeklom sa naših prostora.

Par je razmijenio bračne zavjete u martu 2018, a prije toga su bili četiri godine u ljubavi.

Inače, atraktivna brineta je u Australiju, gdje i danas živi, stigla kao 4-godišnja djevojčica u vihoru rata na našim prostorima. Roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

— Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gdje smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga — izjavila je svojevremeno Monika.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje — diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua Survajvor.

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama — na Instagramu je prati gotovo 112 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima