NIKOLINA PIŠEK BANKROTIRALA: Progovorila o predbračnom ugovoru

Voditeljica Nikolina Pišek kaže da je pogriješila što nije potpisala predbračni ugovor kad se udavala za pokojnog supruga Vidoja Ristovića, te i da savjetuje žene da to obavezno urade. Nikolina je poslije smrti supruga, koji je pronađen mrtav prošle godine u maju u stanu na Zvezdari, u trenutku kad je bio kod ljubavnice D. B., ispričala da pas nije imao za šta da je ujede nakon njegove sahrane, te i da joj je bilo teško da nađe novi posao.

– Moj brak s Vidojem nije bio idealan, ali koji brak jeste? Imali smo zajedno prelijepe trenutke, isto kao i one malo teže. Kada bih mogla da vratim vrijeme, opet bih se udala za Vidoja, ali bih ovoga puta tražila ugovor. Ne samo predbračni nego i neke druge koji bi trebalo da se ispoštuju. Ne možeš me kao suprug stavljati u neki neizvjestan položaj sutra ako se nešto dogodi. Kada uđete u zajednicu, kada odlučite da imate dijete i kada ga dobijete, onda treba da radite zajedno u interesu tog djeteta. Stvari treba da se stavljaju na papir. Ljudi zato koristite advokate, zato oni i postoje – priča Pišekova i dodaje da je sada pronašla poslove pomoću kojih vraća kredit koji je odavno podignut:

– Naslijedila sam taj jedan kredit i sada ga uredno vraćam. Dobro zarađujem, pa se trudim da sve obaveze ispunjavam na vrijeme. Snašla sam se, a kada je Vidoje umro, nisam imala dinara. Nekad sam odbijala poslove jer sam živjela u izobilju, a nakon što je preminuo jurila sam da radim šta god, samo da bih zaradila. Danas je sve nekako došlo na svoje, ali zato kažem da žena uvijek treba da se osigura prije braka.

Nikolina kaže da se više ne plaši napada Vidojevog oca Miše Grofa, koji redovno priča da je spremna na sve, samo da se domogne bogatstva koje ima njegov pokojni sin, te i da vjeruje u pravosuđe.

– Imala sam otvorene napade Miše Grofa, ali nisam se dala. Prvo sam se povlačila, a onda sam putem zakona potražila zaštitu. Sada vjerujem u pravosuđe i ne miješam se previše u to što priča u javnosti. Istina uvijek ispliva na vidjelo, tako da se ne potresam – tvrdi voditeljica.

Mediji su pokušali da stupe u kontakt i s Mišom Grofom, ali se nije javljao telefona .

Nikolina kaže da nikad dok je Vidoje bio živ nije sumnjala da je vara jer je ona bila vjerna.

– Tačno je manje više sve što se pisalo o Vidojevom nevjerstvu. To me je iznenadilo. Bila sam vjerna, a nisam pretpostavljala da je on nevjeran. Po obdukcijskom nalazu bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu. Zaboravila sam kako se zove, ona koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njim. Svakako, o tome je sada suvišno raspravljati, ali, eto. Kasno sam shvatila da je možda neko koga sam voljela vodio dvostruki život. Ko zna zašto je to moralo da bude tako – prisjetila se Pišekova.

(express/republika)

NIKOLINA PIŠEK BANKROTIRALA: Progovorila o predbračnom ugovoru Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima