Nina Badrić pobrala komplimente zbog fotografije u bikiniju: Što starija to bolja

Pjevačica Nina Badrić (51) na zasluženom je godišnjem odmoru u svojoj vikendici u Jelsi na otoku Hvaru. Prije nekoliko dana posjetila je Velu Luku gdje je na koncertu ‘Trag u beskraju’ pjevala u čast legendarnog Olivera Dragojevića, a sada je u kupaćem kostimu pozirala na plaži u svojoj omiljenoj uvali. Čini se kako je tamo skrivena od neželjenih pogleda jer se često uslika upravo ondje.

‘Krasna si, ljepotice. Divota’, pisali su joj pratitelji na Instagramu.

Nedavno se pohvalila kako nema ničeg ljepšeg nego gledati more kako odbija prestati ljubiti obalu, bez obzira na to koliko je puta gurnuto nazad, a zbog tog citata su joj mnogi govorili kako je zasigurno zaljubljena.

Nina je početkom ljeta napunila 51 godinu, a mladolik izgled i vitkiju figuru duguje velikoj promjeni na koju je inspirirao Novak Đoković (36). Prije više od dvije godine izbacila je iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe. Ističe da se nikada nije bolje osjećala.

‘Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla’, dodala je pa pojasnila kako se njezina snaga ustostručila.

‘Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život’, poručila je Nina jednom prilikom na društvenim mrežama.

Inače, jedno od Nininih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krompirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.

Nina Badrić pobrala komplimente zbog fotografije u bikiniju: Što starija to bolja Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima