back to top

OPLJAČKANA SOFIJA MILOŠEVIĆ: Manekenku ojadili prevaranti u Crnoj Gori

Manekenka i supruga Luke Jovića, Sofija Milošević, našla se na meti prevarantkinje u Crnoj Gori koja je uspjela da je ojadi za poveću svotu novca.

Ta prevarantkinja je opljačkala nekoliko javnih ličnosti u Crnoj Gori, a luksuzan hotel u Tivtu bio je njena baza i služio je kao opravdanje da vodi život na “visokoj nozi”.

Procjenjuje se da je tokom ljeta ova kriminalna grupa, predvođena mlađom ženskom osobom, prevarila više desetina ljudi, među kojima je i manekenka Sofija Milošević, koju je ojadila za poveću svotu novca, piše pink.rs.

– U pitanju je djevojka koja je uspjela je da prevari mnogo ljudi, između ostalih i Sofiju. Nije u pitanju cifra od 200.000 eura, mnogo je manja – kaže izvor.

Podsjetimo, osumnjičena je “prodavala” priču da dolazi iz ugledne porodice, kao i da se bavi trgovinom luksuznih časovnika.

– Djevojka je bila smještena u luksuznom hotelu u Tivtu. Predstavljala se kako dolazi iz ugledne porodice i živi u Londonu gdje ima prijatelje koji se bave trgovinom skupih satova ali i da povoljno prebacuju veliku količinu novca u inostranstvo. Tako je nekolicinu poznatih ličnosti “navukla” da joj povjeruju i preko nje naruče limitirane satove – rekao je izvor i dodao:

– Jedna naša istaknuta javna ličnost joj je na ruke dala blizu 200.000 eura kako bi joj nabavila sat kojeg nema na tržištu. Desetak dana nakon porudžbine, djevojka je isključila telefon i prestala da joj se javlja. Ali to nije sve, nakon kraćeg vremena na adresu te poznate ličnosti upućene su i prijetnje da ukoliko prevaru prijavi policiji ugrozit će svoju porodicu – zaključio je priču izvor.

OPLJAČKANA SOFIJA MILOŠEVIĆ: Manekenku ojadili prevaranti u Crnoj Gori Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima