Pogledajte na šta sve Saša Popović troši milione: Ogromna jahta, automobili i nekrenine širom Balkana

Poznato je da Saša u svom dvorištu ima čitav vozni park luksuznih automobila

Definitivno je Saša Popović, bivši vlasnik Grand produkcije i tvorac najboljih pjevača na javnoj sceni, jedan od najmoćnijih ljudi na estradnoj sceni i u biznisu uopšte.

Najveća produkcija na Balkanu “Grand”, koju je Saša zajedno sa Brenom prodao, posljednjih godina bilježi rast zarade koja se mjeri u milionima eura, a direktor i suvlasnik Granda, Saša Popović je od 1. novembra prošle godine i zvanično postao penzioner.

Popović se ne libi da troši svoje milione, koje je dobio od prodaje pomenute produkcijske kuće, na raznorazne stvari, pa je poznato da posjeduje nekoliko nekretnina širom svijeta kao i mnoštvo drugih stvari, za koje ne štedi novac, ali nikada o tome nije javno pričao.

Saša posjeduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca, a Popović posjeduje i luksuznu nekretninu u Opatiji koja vrijedi skoro pola miliona eura.

Popović posjeduje čitav vozni park, skoro uvijek ga viđamo u različitim automobila, a poznato je da je BMW I8 Saša platio vrtoglavih 150.000 eura.

Bivši slavnik Granda je kolekcionar i ručnih satova, za koje izdvaja nevjerovatne svote novca, a za jedan je samo iskeširao 50.000 eura.

Saša Popović takođe planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gdje je kupio plac.

Njegov dom na Bežanijskoj Kosi važi ga jedan od najskupljih u Beogradu, na koji su on i njegova supruga Suzana Jovanović potrošili čitavo bogatstvo.

Jelena Karleuša je jednom prilikom bila gost Saše Popovića na njegovoj luksuznoj jahti, fotografije je objavila na društvenoj mreži Instagram, a tada smo i prvi put vidjeli zapravo kako plovilo izgleda.

Ovo su samo neke od stvari na koje Saša Popović troši novac koji je godinama sticao, a vjerujemo da ima još mnogo toga što javnost ne zna, budući da Popović nikada nije pričao o svom novcu, a i svoju nasljednicu, kao i Suzaninog sina iz prvog braka, Aleksandra, je vaspitao da se nikada ne rasipaju i da žive skromno.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima