back to top

POMIRILE SE! Melina i Đina Džinović izgladile odnose – evo šta je Harisova kćerka ODMAH URADILA

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom, pa ju je posjećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladnjeli i otpratila ju je sa društvenih mreža, o čemu se naširoko pričalo.

Melina i Đina su, po svemu sudeći, izgladile odnose, pa su ponovo u kontaktu, te je nasljednica dizajnerke ponovo zapratila majku na Instagramu.

Melina je, inače, svojevremeno istakla kako su njeni nasljednici navikli da ona ne bude uvijek kraj njih.

– Pošto ni prije nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lijepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živjela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Djeca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvijek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvijek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mješavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih – rekla je Melina tom prilikom.

pomirile se! melina i đina džinović izgladile odnose – evo šta je harisova kćerka odmah uradila
POMIRILE SE! Melina i Đina Džinović izgladile odnose – evo šta je Harisova kćerka ODMAH URADILA

Melina navodno već pola godine uživa u romansi sadvije godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je nedavno izvor za “Alo”, a ovdje se nije zaustavio.

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Planirala je još jedno dijete sa Harisom

Melina je, podsjetimo, otvoreno pričala da je planirala još jedno dijetesa Harisom, pored kćerke Đine i sina Kana.

– Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno, hoćemo… Deca i porodica su nam smisao života, definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva – kazala je pre par godina Melina za “Blic”.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima