back to top

Program jubilarnog desetog BIZIT-a, velika žurka i vrijedne nagrade

Na jubilarnoj desetoj BIZIT konferenciji koja će se 8. i 9. novembra 2023. održati u beogradskom Hotelu „Jugoslavija“ posjetioci će, kao i svake godine, imati prilike da uživaju u kvalitetnom, korisnom i edukativnom sadržaju.

Ponosni partner konferencije je portal Investitor.me

Prvog dana govorićemo o data centrima, IT infrastrukturi, multicloud-u, ali i cyber bezbjednosti i pametnim gradovima. O mrežnoj opremi i ključnim transformacionim procesima za rad savremenog data centra, njihovoj zaštiti kao i uopšteno o sajber bezbjednosti govoriće eminentni stručnjaci iz kompanija Vesimpex, Rittal, Schneider Electric, Enel PS, Vertiv, Konvereks, TRS, Cambium Networks, Aikom, D-Link, Logo, Pulsoc i mnogi drugi.

Posebno mjesto u programu prvog dana BIZIT-a zauzeće tema eZdravlja. Organizovaće se javna debata pod nazivom „Srbija kula zdravlja“ u kojoj će učestvovati predstavnici Vlade Republike Srbije, kao i članovi Vlade koji indirektno ili sasvim direktno učestvuju u kreiranju zdravstvene politike. Iza pozdravnih obraćanja, održaće se uvodna prezentacija u kojoj ćemo analizirati stanje eZdravstva u izabranim zemljama i kod nas. U nastavku će se obratiti direktori velikih zdravstvenih ustanova, u državnom i privatnom sistemu zdravstva, između ostalih, iz kompanije Heliant, Galenika, Roche i bolnice MediGroup, a očekujemo i direktora RFZO-a. Debata će se nastaviti panel-diskusijom tehnoloških kompanija koje nude rješenja za digitalizaciju zdravlja.

Drugog dana, 9. novembra, govorićemo o poslovnim rješenjima – ERP, CRM, BPM, WMS, DMS. Na našem tržištu u ponudi je mnoštvo softvera ERP klase, s više od 100 ponuđača koji prodaju i/ili implementiraju globalna, regionalna ili lokalna ERP rješenja. Svaki od ERP softvera posjeduje značajne funkcionalnosti, one rade na različitim sistemima za upravljanje bazama podataka, mogu biti lokalna ili cloud rješenja… Tražimo odgovore na pitanja da li vam je i zbog čega potreban sistem za upravljanje dokumentima, koji tip rješenja je odgovarajući za vaše poslovanje, kako uspješno implementirati CRM, zašto implementacije često ne uspijevaju i „ne rade posao“, koje su faze uvođenja ERP rješenja, u čemu se ERP sistemi razlikuju… Eminentni stručnjaci iz kompanija koje se dugi niz godina bave kreiranjem i implementacijom rješenja – AB Soft, GoPro, IIB, Kameleon Solutions, Datalab, Unimaze (koji imaju poslovno rješenje za razmjenu e-faktura i e-dokumenata koje proširuje funkcionalnosti ERP rješenja i podiže produktivnost) odgovoriće na mnoga pitanja iz domena izbora i upotrebe poslovnog softvera.

Glavna tema koja zaokružuje sve ove pojedinačne teme na BIZIT konferenciji jeste AI. Cjelokupan program BIZIT-a biće u znaku vještačke inteligencije jer su mnoge firme, koje će se predstaviti, svoje standardne programe inovirale i inkorporirale AI u svoja rješenja.

Deseti BIZIT trajaće dva dana, tokom kojih će posjetioci moći da prate prezentacije govornika, ali i da imaju sastanke „jedan na jedan“ sa učesnicima od kojih iz prve ruke mogu saznati ono što ih interesuje i što je vezano za njihov biznis. Na jubilarnom desetom BIZIT-u osim stručnih prezentacija i panel diskusija puno pažnje smo posvetili tome da se svi prisutni osjećaju kao kod kuće. Za početak, akustični duo Imperial Strings, divnom muzikom će oplemeniti svečano otvaranje i zatvaranje konferencije. Posebno zabavno biće druženje s Urošem Petrovićem koji, kao i prošle godine, samo za učesnike BIZIT-a priprema „vježbe za mozak“, koje će nam probuditi sve vijuge i donijeti vrijedne nagrade. Nakon rada slijedi zasluženo opuštanje – na kraju drugog dana konferencije, za sve učesnike biće organizovana velika žurka uz bend Marka Louisa.

Kompletan detaljan program možete pogledati na ovom linku, ko su sve predavači i panelisti možete pogledati na ovom linku. Obezbijedite svoje mjesto na najznačajnijem poslovnom događaju ove jeseni tako što ćete popuniti prijavu na sajtu bizit.rs ili na ovom linku. Vidimo se 8. i 9. novembra!

.fb-background-color {
background: #ffffff !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

investitor.me

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima