PROMJENE: KK Crvena zvezda ima novog predsjednika Upravnog odbora

Košarkaški klub Crvena zvezda izvijestio je javnost da je u srijedu, 25. listopada, održao redovnu sjednicu Predsjedništva kluba.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

– KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da će u srijedu 25.10.2023. održana redovita sjednica Predsjedništva Kluba. Predsjedništvo je na 4. redovnoj sjednici donijelo sljedeće odluke:

– Izabran je novi Upravni odbor kluba, te novi predsjednik i dopredsjednik Upravnog odbora;

– Novi predsjednik Upravnog odbora kluba bit će ugledni gospodarstvenik i vlasnik tvrtke “WD Concord West” Željko Drčelić. Potpredsjednik Upravnog odbora u novom sastavu bit će još jedan ugledni menadžer Živorad Vasić, direktor tvrtke “Kadena Properties”.;

– Novi predsjednik i potpredsjednik Upravnog odbora predstavit će sastav novog Upravnog odbora članovima Skupštine na narednoj Skupštini KK Crvena zvezda Meridianbet.. – Također, usvojene su izmjene i dopune statuta kluba koji će biti upućen Skupštini kluba na usvajanje;

Kako se navodi na klupskim stranicama, članovi Predsjedništva KK Crvena zvezda analizirali su pitanja vezana za svakodnevni rad kluba: prijelazni rok, bitna kadrovska pitanja vezana za igrački sastav, promjenu trenera seniorske momčadi , kao i promjenama u stručnom stožeru, a od strane predsjednika kluba, direktora i sportskog direktora, članovi predsjedništva upoznati su s radom mlađih selekcija kluba, kadrovskim promjenama u tom segmentu rada kluba, kao i financijsko izvješće vezano uz prodaju sezonskih ulaznica kluba (2023.-2024.).

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima