back to top

“Provjeravala sam mu kreditne kartice” Melina Džinović priznala da je tokom prve 3 godine braka PROGANJALA HARISA zbog ljubomore

Bivši supružnici, Melina Džinović i Haris Džinović, sinoć su završili u policijskoj stanici nakon incidenta koji se dogodio u vili na Senjaku.

Melina i Haris Džinović su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, te je vijest o razvodu šokirala sve. Par je emotivnu vezu započeo 2002. godine, iz braka su dobili sina Kana i kćerku Đinu, a svoju ljubav krunisali su brakom 12 godina nakon zajedničkog života.

Na samom početku romanse imali su velike prepreke zbog ogromne razlike u godinama između njih. Kako je Haris od Meline stariji 30 godina, njeni roditelji branili su njihovu vezu, ipak oni se nisu obazirali na to.

Melina: “Bila sam psihopata, proganjala sam ga”

Melina je jednom prilikom priznala da je bila veoma ljubomorna, te da ga je redovno provjeravala.

– Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Provjeravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smiješna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala – ispričala je ona svojevremeno.

haris džinović i melina džinović
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER

Izrečena hitna mjera zabrane prilaska

Inače, kako je Blic pisao, Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vrijeme svaljivali krivicu jedno na drugo. Policija je oboma izrekla hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom. Tužilaštvo se tim povodom oglasilo.

– Nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mjera o sprečavanju nasilja u porodica, dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mjere – navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa djecom, dok se ona iz iste po njegovim riječima davno iselila.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima