back to top

Raj se pretvorio u pakao: Komšinica otkrila strogo čuvanu tajnu, Melina je ovako živjela pored Harisa

U pitanju je luksuzna vila u elitnom dijelu grada, čija izgradnja je trajala pune četiri godine, a u koju je, kako se pisalo, uloženo oko dva miliona eura. Džinovići nisu mogli da sakriju radost kada je došao trenutak za useljenje, a tada su tim povodom organizovali gala proslavu na kojoj su okupili veliki broj prijatelja i kolega sa estrade. Porodica Džinović bila je presretna zbog useljenja ne sluteći da će se njihov raj pretvoriti u pakao.

Godinu dana kasnije, komšije poznatog para riješile su da otkriju pravo lice porodice. Naime, kako su ispričali stanari obližnje zgrade, svaki član porodice drugačiji.

– Haris je u prirodi kao i na televiziji, nekako je suzdržan. Djeluje uobraženo, ali mislim da je to njegov način da se odbrani od dosadnih pitanja prolaznika. Znate već kako ljudi mogu biti naporni kada su javne ličnosti u pitanju, a njegov stav govori jasno “ne prilazi” – kaže kroz osmijeh za “Blic” komšije koji živi u zgradi prekoputa Harisove vile, dok jedna komšinica tvrdi da Melina izgleda prelijepo u prirodi:

– Melina je jedna vesela i harizmatična žena. Prosto kada je vidite ona sija, za razliku od Harisa čiji osmijeh skoro da nikada nisam vidjela. Mi se često šalimo da su njih dvoje “mrgud i ljepotica“, On je zaista stalno smrknut, ali kada mu se javim on otpozdravi, na pitanje kako ste komšija? odgovori “dobro dobro“. Ne mogu da kažem da nije pristojan, ali nije ni pristupačan.

– Vidimo da se o njihovoj kćerki piše, mala je stvarno lijepa i kao i sva djeca tog doba uvijek sređena, dotjerana. Sina rijetko viđamo, za razliku od nje koja stalno negdje ide, vraća se, dovodi društvo – priča komšinica Mirjana da je porodica Džinović oduvijek bila za primjer.

– Imaju i baštovana i kućne pomoćnice, mislim da im ponekad dolazi i kuhar, naročito kada su neka slavlja, a često se kod njih slavi. Harisu je tu i studio, pa vidamo i neke pjevače da dolaze. Nikada nije bučno jer je vjerovatno dobro urađena zvučna izolacija. Cvijetni aranžmani često stižu na adresu, to Melina poručuje jer voli da joj prostor bude lijepo uređen. Tokom ljeta smo ih viđali na bazenu koji imaju na toj terasi, dolazili su im i prijatelji, naročito male Đine – otkriva Nataša.

– Vjerujem da oni i ne znaju ko su im komšije, niti se druže, niti ih viđamo da šetaju po kraju. Harisa često vidim sa torbom za tenis kako odlazi na trening, a iako trči ili šeta to čini po Košutnjaku. Melina je uvijek u vrtoglavim potpeticama. Nikada je u patikama nisam vidjela – rekla je komšinica iskreno.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima