back to top

SABOTAŽA! Dženan sumnja da žena preko veze odugovlači razvod! OVO SU SVI DETALJI

Dženan Lončarević sumnja da njegova supruga Samira Lončarević odugovlači razvod braka! S obzirom na to da je pjevačeva još uvijek zakonita partnerka zaposlena u sudu, on je u ovu tvrdnju uvjeren, jer iz te institucije do današnjeg dana nije dostavljen predmet na obavezno mišljenje koje daje centar za socijalni rad.

Popularni muzičar je 28. februara zvanično podnio sudu zahtjev za razvod braka, a detalje o svemu tome za Kurir objasnio je izvor upućen u razvod poznatog para.

– Da objasnimo ovu nesvakidašnju situaciju. U sudovima u manjim mjestima u Srbiji se predmeti rade i zakazuju mnogo brže nego u sudovima u velikim gradovima, u kojima postoji mnogo veći obim posla. Dostavljanje predmeta centru za socijalni rad je tehnička i brza stvar koja ne zahtjeva nikakvo vrijeme niti posebnu proceduru. Međutim, u ovom slučaju se to odugovlači iz nepoznatog razloga. Naravno da Dženan sumnja da Samira stoji iza toga. Jer dok god centar ne da svoje zvanično mišljenje, sud ne može da postupa u tom predmetu niti da postupa po tom slučaju. U cijeloj situaciji zakazivanje prvog ročišta za 23. juli 2024. godine, gotovo pet mjeseci od podnošenja tužbe, vrlo je neuobičajeno, jer ni u Beogradu, gdje ima mnogo više posla, to se ne dešava, već se razvodi brže rješavaju – tvrdi izvor Kurira.

Sa druge stane, Samira je u javnosti izjavila da se njoj nigdje ne žuri i da sve ide po redu. Ni pjevaču se očigledno nigdje ne žuri, ali se on obratio sudu jer ga je iznenadio tako dalek datum zakazivanja prvog ročišta. Ovim povodom najprije smo kontaktirali s Dženanom, ali on nije odgovarao na naše pozive. Pozvali smo njegovog pravnog zastupnika Željka Ristića, kome smo detaljno objasnili povod.

– Razumijem vaše pitanje i interesovanje, ali još uvijek ne mogu da komentarišem postupak koji je u toku. Više informacija o cijelom predmetu biće dostupno nakon direktne komunikacije sa sudom i centrom za socijalni rad koju želim da ostvarim – kratko je prokomentarisao.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima