back to top

SEVERINA SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Samo kost i koža, sve visi na njoj

Severina je, bez sumnje, jedna od najzgodnijih pjevačica na ovim prostorima. Iako ima 51 godinu, na liniji joj mogu pozavidjeti i daleko mlađe.

Najbolje od svega je što slavna ljepotica ne pretjeruje, te se može pohvaliti i “kukom i strukom”, zbog čega često kažu da je poput džepne Venere.

Međutim, iako je lako pomisliti da je jednostavno rođena pod sretnom zvijezdom, te da svoj izgled duguje genetici, Severina je sve demantovala jednom prilikom i objasnila da na svojoj liniji i te kako radi, kao i da, baš kao i sve druge žene, ima dane kada se “opusti” i nabaci koje kilo “viška”.
“Jako volim da jedem, pa se i debljam, ali onda se ne osjećam lijepo i nemam dovoljno energije. Kad sam nabacila sedam kilograma, korigovala sam ishranu. Odlučila sam da imam pet manjih obroka, ali i šetam minimalno pola sata dnevno”, dodala je i otkrila i navike koje se tiču vježbanja.

“Dovoljno mi je jednom sedmično radim vježbe, a kada se spremam za turneju, onda treniram tri-četiri puta. Vežbam ravnomerno i opterećujem cijelo tijelo, a za savršenu guzu radim čučnjeve. Svim ženama bih preporučila da urade po 100 čučnjeva dnevno i modna pista je njihova”,rekla je slavna Splićanka.

Kada želi da brzo smrša, iz svog jelovnika izbacuje sve visokokalorične namirnice, a umjesto njih ubacuje više voća i povrća. Takođe, ne konzumira ništa što ima vještačke boje i dodatke u sebi, trudi se da često radi detoks tijela.
Doručak je i Severini jedan od najvažnijih obroka u danu, međutim, najveće promjene na svom tijelu primijetila je kada je počela da konzumira smutije.

Sudeći po njenim posljednjim objavama smršala je previše, pogledajte snimak i procijenite sami:

Posebno se dobro pokazala kombinacija šargarepe, cvekle, maline, jagode, borovnice, kupine i bademovog mleka, a ponekad ubaci malo banane da bi bilo gušće.

Ovakav obrok osim što je bogat izuzetno kvalitetnim sastojcima ujedno i zasiti, zbog čega nije gladna satima, a ovako nešto dobar je izbor i za večeru, jer nećete imati potrebe da bilo šta grickate pre spavanja. Naravno, u tom slučaju preporuka je da smutije ne konzumirate nakon 19 časova uveče.

SEVERINA SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Samo kost i koža, sve visi na njoj Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima