ŠLIC DO STOMAKA: Radu Manojlović “polivali” parama dok se lupala po zadnjici

Popularna folkerka Rada Manojlović pravi haos gdje god da se pojavi, a atmosferu na svojim nastupima i tezgama uvijek dovede do usijanja. Snimak sa njene posljednje tezge već je postao viralan i kruži društvenim mrežama, a Rada ga je podijelila na svom Instagram profilu.

Pjevačica je pjevala na jednoj proslavi i na sebi je imala usku haljinu za izrezom do kuka, kao i dubok dekolte. U jednom trenutku se popela na stolicu i uzela ajncer, a tad je krenuo haos.

Ona se u zanosu udarala ajncerom po zadnjici, hodala po stolicama i nije skidala osmijeh sa lica. Gosti su se okupili oko nje i počeli da bacaju novčanice po njoj.

Pjevačoca godinama ne mijenja stil oblačenja i poznata je po nošenju uskih haljinica, a jednom prilikom je na televiziji govorila kako su je starije kolegice kritikovale zbog ovoga.

– Mislim da su oni podlegli pritisku okoline. Ne kažem da ja to nisam imala. Vjerujte, meni su starije kolegice velike zvijezde govorile: “Ne možeš takva da se pojaviš u emisiji ili na aerodromu”. Savjetovale su me da od prve veće zarade, makar i ne jela kupim Šanel tašnu ili bundu – prisjetila se ona, ali nikada takvo razmišljanje nije prihvatila – rekla je Rada, pa dodala:

šlic do stomaka: radu manojlović “polivali” parama dok se lupala po zadnjici

– Znate li koliko košta ova haljina na meni? Ni dvije hiljade dinara (30 KM). Sestra mi je poručila online. Moj stav je da stvari ne nose mene nego ja njih. Bitno mi je kako se osjećam u tome što obučem, šta mi vrijedi ako sam obukla nešto skupo, a nemam energiju za nastup od dva sata. Hoće li publika da me gleda kako stojim sa tašnom na sceni? To bi bila slika bez tona – zaključila je pjevačica.

(Express/Republika)

ŠLIC DO STOMAKA: Radu Manojlović “polivali” parama dok se lupala po zadnjici Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima