back to top

Sportska legenda i najveći trener u historiji američkog fudbala, Bill Belichick, stiže u Zadar na poziv Petea Radovicha – Poslovne novine.

Bill Belichick, jedan od najutjecajnijih i najtrofejnijih trenera u povijesti američkog nogometa, dolazi na treće izdanje Sunset Sports Media Festivala koje će se održati od 6. do 8. lipnja u Zadru. Ovaj svjetski poznati sportski velikan hrvatskih korijena dugogodišnji je trener New England Patriotsa s kojima je osvojio šest titula prvaka, što je rekord koji će teško biti oboren.

Belichick će na festivalu biti gost Pete Radovicha, ambasadora događaja, te će podijeliti svoju priču s publikom. Rođen u Nashvilleu, Belichick često ističe svoje hrvatsko porijeklo i podržava hrvatske organizacije u Americi. Njegovo prisustvo na festivalu dodatno će obogatiti program i privući ljubitelje sporta i medija iz cijelog svijeta.

Osim Belichicka, na festivalu će sudjelovati i drugi eminentni gosti poput Alessandra Del Piera, Guillem Balaguea, Ivice Kostelića i Bojane Jovanović. Sva predavanja i paneli održat će se u luksuznom Falkensteiner Resortu Punta Skala koji će pružiti vrhunsku uslugu i gastronomiju. Pratite novosti na FB i IG profilima te osigurajte smještaj na vrijeme.


Izvor: ( poslovnenovine.ba / Izvor.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima