back to top

ZATEKAO IH JE GOLE KAKO GLEDAJU TV! Turska glumica koju dobro znate prevarila muža sa 30 godina starijim svekrom

Turska glumica Gokče Bahadir (41), koju smo zavoljeli u seriji “Kad lišća pada” ima vrlo zanimljiv ljubavni život obilježen velikim skandalom o kome se pričalo i pisalo u cijelom svijetu. Naime, početkom ove godine Gokče se po drugi put udala i to za muzičara Emira Ersoja, a poslije romantičnog vjenčanja isplivale su na vidjelo pikanterije iz njenog prethodnog braka s glumcem Alijem Sunalom (45).

Ali i Gokče su jedno drugom izgovorili sudbonosno da 2011. godine, međutim ljubavna idila potrajala je samo godinu dana, ubrzo je uslijedio razvod.

– Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi – navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Iako se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanaka, izvori bliski Gokče su u javnost iznijeli šokantne tvrdnje. Istakli su da se brak sa Alijem raspao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je preminuo u međuvremenu.

– Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju spriječila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina – otkrio je tada izvor blizak glumici.

Kako navode turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala sa svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao, a prethodno joj nije javio, jer je želio da je iznenadi.

Ali, iznenađenje je dočekalo njega. Već na samom ulazu u dvorište, vidio je očev auto, a kada je ušao u kuću zatekao ih je gole kako gledaju televiziju. Ali Sunalu je ipak spoznao pravu sreću pored supruge Nazli Kurbanzade s kojom je u skladnom braku od 2018. godine, a par je dobio i kćerku Narin.

(Kurir.rs/Espreso)

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima