NAPAD NA STARLETU: Deniz Dejm pretučena na splavu

Deniz Dejm, bivša učesnica pete sezone rijalitija “Zadruga” i starleta, navodno je brutalno napadnuta, a zatim i pretučena na jednom beogradskom splavu zadobivši teške tjelesne povrede kada joj je slomljena ruka, zbog čega je odmah primljena u Urgentni centar.

Naime, kako otkriva izvor sa lica mjesta za Republiku, Dejm se našla na proslavi rođendana svog prijatelja, gdje se cijelu noć zabavljala bez problema, da bi joj u jednom trenutku prišao nepoznat muškarac u alkoholisanom stanju.

Aktraktivna starleta ga je najprije kulturno odbila, rekavši da nije zainteresovana za bilo kakvu komunikaciju sa njim, međutim, on to nije htio da prihvati, te ju je najprije verbalno napao, a zatim se i fizički obrušio na nju.

– Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovdje na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pjevali… Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primijetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije željela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj prijeti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomjera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gdje su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi – kazao je dobro upućeni izvor.

NAPAD NA STARLETU: Deniz Dejm pretučena na splavu Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima