back to top

PAZI, SNIMA SE: Zvijezda OnlyFansa otišla na luksuzno ljetovanje pa se šokirala otkrićem

Životni partneri Cami Strella i Lev Lieben odlučili su godišnji odmor provesti u luksuznim bungalovima u Kaliforniji kako bi napunili baterije, no nisu slutili da će ih ondje snimati skrivena kamera.

Oboje za život zarađuju kreirajući sadržaje za platformu za odrasle OnlyFansu, no na godišnjem su se htjeli odmoriti i isključiti od svega, prenosi Daily Mail.

Cami je svojim pratiteljima na TikToku ispričala da je uzela mjesec dana slobodno, a da ju je Lev iznenadio putovanjem.

Čim su stigli shvatila je da je zaboravila punjač za telefon, ali joj je laknulo kada je pronašla utičnicu za USB u svakoj sobi. Bila je oduševljena.

Početno ushićenje splasnulo je usred noći kada je Cami ugledala svjetlost u jednoj utičnici.

– Išla sam na toalet. Bila sam polupospana, pa nisam reagirala do sljedećeg jutra.

Ujutro je odmah sve ispričala svom dečku, koji se razumije u tehniku, a on je odmah rastavio utičnicu kako bi vidio što se nalazi unutra. Snimila je sebe kako skida jedan od punjača i otkriva u njemu SD memorijsku karticu.

Bili su šokirani kada su vidjeli šta se nalazi na njoj. Bilo je snimljeno apsolutno sve što su radili u kući otkako su stigli.

– Znam da svi znaju čime se bavimo, ali ipak nismo pristali da se to snimi, rekla je.

pazi, snima se: zvijezda onlyfansa otišla na luksuzno ljetovanje pa se šokirala otkrićem

Napustili su kuću s osjećajem uznemirenosti.

– Koliko sam mogao vidjeti, memorijska kartica nije bila povezana bežično s drugim uređajem, ali ne možemo to pouzdano znati, rekao je Lev za Daily Mail, prenosi Jutarnji.

Cami je ispričala da nisu išli u kuću snimati seksualne sadržaje, ali da su snimku ipak objavili na svom profilu OnlyFansa.

– Objavom snimke dobili smo osjećaj kontrole i moći nad onim što se dogodilo. Bilo je to jedino rješenje. Naravno, sve smo prijavili policiji i oni su nam dopustili da to napravimo, izjavila je.

Cami Strella radi u seksualnoj industriji od 2018. godine, kada je još bila na studiju radne terapije s fokusom na neurološku rehabilitaciju.

Kada su njene kolege saznali čime se bavi, zamolili su je da napusti studij. Trenutno je jedan od najtraženijih modela na OnlyFansu.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima