back to top

POPULARNA VODITELJICA OSVAJA OBLINAMA: Opet “diže temperaturu” na društvenim mrežama

Britanska voditeljica Maja Jama nedavno je “podigla temperaturu” na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

Zanosna Maja je objavila kompilaciju atraktivnih fotografija na pomenutoj društvenoj mreži i time izazvala pažnju šire javnosti.

Najveći utisak ostavila je u plavom bikiniju koja savršeno pokazuje svaku oblinu lijepe voditeljice. Da stvar bude bolja, svaki njen atribut je dar prirode, a sama voditeljica je u intervjuu za strane medije potvrdila ovo, prenosi Super žena.

Podsjetimo, godine 2012. Jama se preselila iz Bristola u London kako bi ostvarila karijeru medijske ličnosti. Prvo je počela da glumi, a onda se ubrzo nakon toga usmjerila ka TV novinarstvu i modelingu.

Kako je rekla u jednom intervjuu, gluma je bila njena prva ambicija i želja da postane svjetski poznata. Međutim, sudbina joj je odredila malo drugačiji životni put, a svoje prve korake u novinarstvu ostvarila je kao tinejdžerka na televiziji “JumpOff.TV”, gdje je najavljivala muzičke spotove.

Nekoliko godina kasnije, prvi značajni uspjeh ostvarila je kao voditeljica “Brit Awards” gdje je, takođe, izvještavala o slavnim ličnostima koje su se pojavile na crvenom tepihu.

Trebalo bi napomenuti da ju je javnost upamtila kao prezenterku vijesti večernjeg programa BBC-ja, a tu je ostvarila zavidne rezultate. Trenutno radi kao voditeljica najpopularnijeg rijaliti šoua u Britaniji – “Love island”.

POPULARNA VODITELJICA OSVAJA OBLINAMA: Opet “diže temperaturu” na društvenim mrežama Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima