back to top

PRONAŠLI SU BORU MAJSTOROVIĆA Čitav region se pitao da li je ugasio ringišpil: “Taman sam polazio kući…”

Prije nekoliko dana na Youtube kanalu “Krajiška vevo” posvećenom krajiškoj muzici, osvanuo je snimak sa jednog narodnog veselja koji je nasmijao mnoge i za tren postao viralan. Za one koji nisu pogledali snimak, pjevač je zabavljao veliki broj posjetilaca ovog veselja, međutim u jednom trenutku, između izvođenja pjesama prekinuo je pjesmu i rekao sljedeće:

Ako je neko vidio Boru Majstorovića, neka ide da ugasi ringišpil. Ne znaju ga ugasiti, već 20 minuta vrti. I ostalo je historija…

Munjevitom brzinom video se regionom počeo širiti putem mreža i preko noći „nakupio“ stotine hiljada pregleda, a komentari ispod snimka su se samo nizali:

“Ali zamisli ostaneš zaglavljen na ringišpilu a on te vrti 20 minuta”, “Boro majstore živjećeš 200 godina”, “Najgore je što nije montaža, vidi se iza poluđeli ringišpil”, “Bora je ostavio kući uključenu ringlu morao je brzo da ode”, “Bora Majstorović, utisak nedjelje!” “Boro, majstore pomagaj”.

A ko je Boro Majstorović?

Među komentarima ispod viralnog snimka našlo se i nekoliko onih koji su pitali „a ko je dotični Boro?“. Za pojedine koji su mislili da je Boro samo vlasnik ringišpila koji se izgubio i zaboravio da ga isključi – prevarili ste se!

Vjerovali ili ne, Boru Majstorovića našli smo i to u Banjaluci. Za one koji nisu znali Majstorović je pjevač koji je na estradi već skoro 30 godina. Porijeklom iz Šipova, a Borinu karijeru obilježio je hit „Kawasaki“ iz 2004. koji danas na jutjubu broji preko dva miliona pregleda.

Majstorović je za Alo otkrio pozadinu viralnog snimka i ispričao kako je šala sa ringišpilom nastala.

– Pojedinci koji nisu znali ko sam ja mislili su da ja imam ringišpile, ali ipak to nije tako. Šala sa ringišpilom je zapravo bila priprema terena za novu pjesmu sa Gocijem Ristićem koja je očigledno urodila plodom – kazao je Majstorović za naš portal.

– Ja sam taman polazio kući, kada mi je Goci rekao „gdje ćeš rano je“, a ja sam mu odgovorio „idem samo da ugasim onaj ringišpil“ i eto tako je sve nastalo – rekao je pjevač te spomenuo novu pjesmu koja upravo nosi naziv „Ringišpil“.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima